Книга

Цена 11,99 лв.
Към всяка книга има подарък-книгоразделител,а към първите 200бр.ще има подарък-готварска престилка!
Скъпи приятели,
Излезе от печат дълго чаканата книга на нашата фирма! ! Това е книга, родена от уменията на професионални и самоуки майстори кулинари. Повечето от тях дори не се познават. Това, което ги свързва, е огромната фантазия и любов, с която създават рецептите си. Благодарим им от сърце за всеотдайността и професионализма, с който откликнаха на молбата ни да бъдат съавтори на първия в страната кулинарен пътеводител в света на халвите и таханитe!  Благодарим на РИК Минерва гр.София, че сбъдна мечтата ни!
 
Ние от фирма  „Дюсена“ ООД от десетилетия произвеждаме халви и тахани и се радваме на много добър прием от българските потребители. Срещите ни с нашите клиенти ни подскадаха, че има празна ниша в света на кулинарията и това са именно рецептите с халви и тахани. Едва ли сме успели да запълним празнината, но положихме началото, което се надяваме с общи сили да дописваме през годините и така заедно да съхраним българските кулинарни традиции и вкусове!

 

Гответе, експериментирате, избирайте българските продукти, изпращайте ни снимки и рецепти на всичко, което успеете да сътворите с халва и тахан, а ние ви обещаваме да продължим започнатото. Така заедно ще направим живота си по-сладък!             v