Детайли за продукта

Протеинов фъстъчен тахан 300гр. НОВ ПРОДУКТ!

Съставки:Печени и смляни фъстъчени  ядки, суроватъчен протеин 12%, нискомаслено какао на прах ,какаово масло,подсладител: екстракт от растителната стевия, ароматизант:ванилия.

Начин на употреба: **1 порция = 2 с.л ≈ 30 g сутрин на гладно и веднага след тренировка.
Съдържание на белтък 24гр./100гр.продукт!

Съхранение:На сухо и хладно място,без пряка слънчева светлина!

9.10 лв.

Фъстъченият тахан е произведен от 100% печени и смляни с люспата фъстъци,без добавяне на мазнини,сол или захар!Фъстъците са богати на моно и поли- ненаситени мазнини, които поддържат сърцето здраво.Според някои проучвания, умерената консумация на фъстъци може да намали риска от диабет с 21%.                Те са добър източник на витамин В7,В3,фолиева киселина, мед, магнезий, желязо, фосфор и цинк!Съдържащите се мазнини във фъстъците ги прави полезни при язва и гастрит. Фъстъченият тахан е перфектният заместител на мазнините от животински произход,от които най-често се лишаваме по време на диета !

Протеините, още познати като белтъчини, са в центъра на функционирането на всички живи организми. Те имат изграждаща или строителна функция и заедно с техните аминокиселини спомагат за растежа на мускулите и оформянето на тялото.

Всички храни съдържат количество протеин, но с различна биологична стойност (до колко организмът ще има възможност да ги използва) и различен по наситеност аминокиселинен профил.За най-качествени източници на белтъчини, които са подходящи за фитнес цели се смятат месо, риба, яйца, обезмаслена извара и протеин на прах.Суроватъчният протеин има много висока хранителна стойност и е един от най-добрите източници на белтъчини.
Предимства от приема на суроватъчен протеин:

  • Усвоява се бързо от организма,като спомага мускулния растеж;
  • Ускорява изгарянето на мазнините и помага за поддържане на метаболизма и сърдечносъдовата система;
  • Увеличава гликогена, който е източник на енергия по време на тренировка или тежка физическа активност;
  • Подобрява ефекта на лептина, хормон, който влияе върху енергийния баланс.Благодарение на бързото си усвояване, той се превръща в енергия и може естествено да стимулира енергийните нива на организма.

Протеиновата серия тахани е предназначена за активно действащи спортисти и за хора ,водещи здравословен начин на живот.
В състава на продуктите са вложени най-качествените суровини,строго подбрани и дозирани ,с максимални ползи за организма,без вредни съставки!

  • без глутен;
  • без ГМО;
  • без добавена захар;
  • без трансмазнини.